LACE SHORTS

Jag ville bara visa er ett av de nya par shorts jag köpte igår! Jag älskar att de är lite pyjamasinspirerade med tyget och spetsen och de kommer bli så snygga till något mer dressat som en svart eller vit kavaj. Dessutom är de löjligt sköna. Jag hittade dem på Behrska för strax över 200 kronor. Fynd! / I just wanted to show you one of the new pair of shorts I bought yesterday! I love that they are a little pajamas inspired by the fabric and the lace and they will be so great together with something more dressy like a black or a white jacket. Moreover, they are ridiculously comfortable. I found them on Behrska for 20 pounds. Bargain!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!