OXFORD STREET

Phuu, idag blev det en heldag på Oxford Street! Jag har köpt en massa fint men bara det som jag verkligen älskade, inget halvdant vilket känns jätteskönt. Lite klänningar, shorts, en kjol och en massa hår och sminkprodukter. Nu ska jag bättra på sminket lite och sedan ska vi iväg och äta middag borta vid Paddington. Vi hörs senare! / Phuu, today we had a whole day on Oxford Street! I bought a bunch of fancy clothes but just what I really loved, not mediocre, which feels great. Some dresses, shorts, a skirt and a lot of hair and makeup products. Now I’ll do my make-up and then we’re going to have dinner over at Paddington. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!