GARDEN TUNNEL

Byxor: Zara, Tröja: Asos, Skinnjacka: Issue 1.3, Skor: Zara, Halsband: Ebay

Pants: Zara, Sweater: Asos, Leather jacket: Issue 1.3, Shoes: Zara, Necklace: Ebay

Godmorgon! Batteriet på kameran blinkade och hade bara sekundrar kvar när vi tog dessa bilder igår så det var bara att gilla läget och ta det som blev men det får duga 🙂 Nu har vi precis varit nere och ätit hotellfrukost, mums! Jag önskar att jag kunde vakna varje morgon och ha en lyxfrukost framdukad. Nu ska jag bara fixa lite med håret och sedan ska vi skynda oss till Primark så att vi är där vid öppning. Det blir så olidligt mycket folk senare…

Good morning! The camera battery had just seconds left when we took these photos yesterday so I just had to accept the situation and use what we had time to shoot but it’ll do 🙂 We’ve just been down at the breakfast buffé at the hotel, yum! I wish I could wake up every morning and have a luxury breakfast on the table. Now I’ll just do my hair and then we’ll hurry to Primark so that we are there when it opens. It gets so unbearably crowded later …

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!