HYDE PARK & HARRODS

Hej på er! Guud vilken dag vi har haft. Helt fullspäckad men riktigt bra! Direkt när vi kom fram lämnade vi bara av väskorna på rummet och sedan gav vi oss ut i Hyde Park på en promenad. Vi gick bland alla vackra blommande träd, fikade på ett mysigt café vid vattnet och pratade om varför det är en så speciell känsla i stads-parker. När vi hunnit till andra sidan parken gick vi in på Harrods någon timme och sedan promenerade vi tillbaka för att hinna till vårt bokade bord på Halepi som är en av våra favoritrestauranger här i London (ni hittar den i min London-guide). Nu är vi dödströtta och har en hård shoppingdag framför oss imorgon så vi behöver mycket energi men här får ni en liten bildbomb från dagen att titta på medan jag sover! Jag  lägger upp outfitbilderna imorgon.

Hi there! What a day. Quite busy but really good! When we arrived we left only our bags at the hotel and then we went to Hyde Park for a walk. We walked among all the beautiful flowering trees, had coffee and brownies at a cafe by the water and talked about why it’s such a special feeling in city-parks. When we reached the other side of the park, we went to Harrods for an hour and then we walked back to make it to our booked table at Halepi which is one of our favorite restaurants here in London (you can find it in my London Guide). Now we are deadly tired and have a hard shopping day ahead of us tomorrow so we need a lot of energy, but here is some pictures from today to watch while I sleep! I’ll post outfit pictures tomorrow.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!