PACK-SNEAK-PEEK

Här är en liten sneak peek på vad ni kommer få se på outfitbilderna från London. Jag packar som en tok här hemma. Jag ska snart till jobbet och sedan när jag slutar ska jag direkt hem till mamma och pappa på födelsedagsmiddag eftersom att pappa fyller år i morgon och sedan flyger vi ju till London tidigt i morgon bitti. Jag är SÅ taggad!

Here’s a sneak peek of what you will see on my outfit pictures from London. I’m packing like crazy here. I’m about leave for work soon and then when I finish tonight I will go directly to mom and dad’s for a birthday dinner for dad and then we fly to London early tomorrow morning. This is gonna be GREAT! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!