THAT'S WHAT WE DO, MONDAY MORNING

Godmorgon! Jag har varit uppe sedan tidigt i morse eftersom att jag har så mycket att fixa innan jobbet. Packa till London, fixa lite inlägg, duscha och tvätta håret, ta gårdagens disk osv. Jag har fortfarande mycket kvar att göra och jag åker till jobbet om en timme så detta får bli ett snabbt inlägg men jag ville bara önska er en riktigt härlig Måndag!

Good morning! I’ve been up since early this morning because I have so much to do before work. Pack for London, write some posts, take a shower and wash my hair, do yesterday’s dishes and so on. I still have a lot left to do and I leave for work in an hour so this has to be a quick post but I just wanted to wish you all a lovely Monday!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så kul att åka till London 🙂

  Sofia 2013-05-06 17:46:35 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • När åker du till London?

  Jennie 2013-05-06 11:23:42
  Svara
 • Ha det gott du med och oj vad jag också vill åka till London. Grön av avund, älskar den staden, det landet och det språket…

  Anneli 2013-05-06 10:16:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!