Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MÅNADENS BÄSTA KÖP, APRIL

Jag fuskar den här månaden och väljer två plagg. Jag skyller på att det är för att dom var på samma bild men om sanningen ska fram så är det för att jag faktiskt inte kan välja. Båda har oändliga matchningsmöjligheter och det bara sprutar outfitidéer med dem i mitt huvud men det saknas lite plagg och detaljer som jag antingen beställt och inte fått hem än eller ska leta efter i London. Hur som helst, bästa köpen! Toppen är från Mango och shortsen är från Forever21.

I cheat this month and choose two pieces. I blame that it’s because they were on the same picture but the truth is that it’s because I really can’t choose. Both have endless matching-possibilities and I have so many outfitideas with them in my head but I’m missing some pieces and details that I either have ordered and not gotten yet or are about to look for in London. Anyway, my best buys in April! The top is from Mango and shorts are from Forever21.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind