Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LÖRDAG IGEN

Godmorgon! Så var det Lördag och dags för jobb igen, tiden går så fort! Det är ju redan Maj och Januari känns som igår. Men idag går jag mer än gärna till jobbet för det innebär en dag närmare London-resan. Dessutom har jag varit borta så många dagar nu så det har säkert kommit en massa nya, roliga sommarvaror! Igår kväll skulle Jesper kolla på hockeyn och jag skulle blogga i soffan men det hela slutade med att han somnade och jag såg på matchen istället, haha. Så jag är lite trött idag! Nej, nu ska jag börja röra på mig. / Good morning! So it’s Saturday again and time for work, time goes by so fast! It’s already May and January feels like yesterday. But today I’m more than willing to work because every work-day means one day closer to the London trip. Also, I have been away for so many days now so we have certainly got a lot of new, beautiful summerflowers! Last night Jesper wanted to watch the hockeygame and I wanted to blog on the couch but it all ended with him falling asleep and I watched the game instead, haha​​. So I’m a bit tired today! No, now I’m going to work.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind