LÖRDAG IGEN

Godmorgon! Så var det Lördag och dags för jobb igen, tiden går så fort! Det är ju redan Maj och Januari känns som igår. Men idag går jag mer än gärna till jobbet för det innebär en dag närmare London-resan. Dessutom har jag varit borta så många dagar nu så det har säkert kommit en massa nya, roliga sommarvaror! Igår kväll skulle Jesper kolla på hockeyn och jag skulle blogga i soffan men det hela slutade med att han somnade och jag såg på matchen istället, haha. Så jag är lite trött idag! Nej, nu ska jag börja röra på mig. / Good morning! So it’s Saturday again and time for work, time goes by so fast! It’s already May and January feels like yesterday. But today I’m more than willing to work because every work-day means one day closer to the London trip. Also, I have been away for so many days now so we have certainly got a lot of new, beautiful summerflowers! Last night Jesper wanted to watch the hockeygame and I wanted to blog on the couch but it all ended with him falling asleep and I watched the game instead, haha​​. So I’m a bit tired today! No, now I’m going to work.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!