BLACK SANDALS

Efter att ha velat ha ett par enkla, svarta sandaler som dessa i ett och ett halvt år tog jag äntligen tag i saken och köpte mig ett par. Det blev Zara’s mest klassiska modell och jag är så himla nöjd, det är synd att Zara’s personal alltid är så otrevlig och ohjälpsam bara för jag älskar verkligen allt de har i butiken men det blir inte lika kul att handla då. Jag hoppas på att hitta några godbitar i London istället! Jag fick sällskap av Jonatan idag så vi har köpt en födelsedagspresent till pappa, han har fått bära på mina påsar, följa med mig och hämta ut ett paket och nu sitter han och Jesper i soffan och spelar Fifa medan jag lite smått börjar med maten. Det är så underbart att vara ledig efter att ha jobbat många dagar i rad!

I have wanted a pair of simple, black sandals like these in a year and a half and today I finally took action and bought a pair. It is Zara’s most classic model and I’m so happy with them, it’s a shame that Zara’s staff are always so rude and unhelpful because I really love everything they have in the store but it’s not fun to shop there. I hope to find some goodies in London instead! I was joined by Jonatan today so we bought a birthday gift for our dad, he’s got to carry my bags, come with me and pick up a package, and now he and Jesper are playing FIFA while I’m starting with dinner. It’s so wonderful to be off after working many days in a row!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Super fina!

  jenny 2013-05-14 10:50:21 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Håller med om Zara, det är verkligen sjukt synd med deras otrevliga personal. Jag själv kommer från en liten stad och bodde i Sthlm ett år och jobbade på Zara när jag hade tagit studenten. Mådde riktigt dåligt av att jobba där. Det är en enorm hierarki. Om du såg programmet om Zara på uppdrag granskning så får man nog lite bättre förståelse för den otrevliga personalen med den spanska ledningen som grund. Blanlabla 😉 Trevlig helg Fanny! Och snygga skor 😉

  Lisa 2013-05-03 17:41:54
  Svara
 • Snygga!

  Jojo 2013-05-03 13:15:29 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Sjukt snygga! 😉

  emma 2013-05-03 09:46:51 http://missgreta.blogg.se
  Svara
 • Vill verkligen se dessa skor på! Har varit ute efter något liknande men inte hittat några som passar, men nu ser jag att jag ska titta in på Zara!

  Jessica 2013-05-02 22:57:39 http://lifewritteninmyword.wordpress.com
  Svara
 • Vill verkligen se dessa skor på! Har varit ute efter något liknande men inte hittat några som passar, men nu ser jag att jag ska titta in på Zara!

  Jessica 2013-05-02 22:57:39 http://lifewritteninmyword.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   Ja Zara har massa olika modeller till riktigt bra priser! Jag kommer säkert använda dem väldigt snart på bilder så då får du se dem på 🙂

   Fanny 2013-05-03 08:37:39
   Svara
 • Skulle inte du kunna lägga ut ett inlägg om party-sminkningar? Typ tips på olika skuggor och sotningar? Skulle vara jättekul!

  Jennifer 2013-05-02 21:03:10
  Svara
 • Snygga 🙂

  Sofia 2013-05-02 20:37:46 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!