Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

FLOWING LIGHT

Linne: French Connection, Byxor: H&M, Skor: Steve Madden (Sarenza), Hatt: BikBok, Väska: Mango

Top: French Connection, Pants: H&M, Shoes: Steve Madden (Sarenza), Hat: BikBok, Bag: Mango

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så himla söt topp 🙂

  Sofia 2013-04-30 22:46:29 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny!
  Studenten närmar sig och klänningen är inhandlad, men nu återstår problemet med vad man ska ha för bh? klänningen har en djup rygg så funderar på att köpa en silikon freebra men många säger att den inte alls är bra, att den lossnar när man blir svettig/varm? Sen är det här med storleken förvirrande också, en del säger att de är små i storleken så man ska köpa en storlek större än normalt medan vissa menar att man ska köpa en storlek mindre då den sitter bättre och ger större klyfta?
  har fått för mig att du har en freebra? hur fungerar den? vad hade du för bh på studenten? eller har du kanske något annat tips, förutom nipple covers som jag inte är något direkt fan av 🙂

  Kram på dig!

  Jessica 2013-04-29 21:40:01
  Svara
  • Svar på Jessicas kommentar.

   På min student hade jag en vanlig BH för min klänning var inte djup i ryggen. Jag har både en FreeBra och nipplecovers i silikon från samma märke och jag är nöjd med båda. Det som du beskriver med FreeBran hände också för mig efter att jag hade använt den ett par gånger utan att tvätta den eftersom att klistret började bli svagare då. Om du inte gillar nipplecovers skulle jag helt klart köpa en freebra. Om din klänning är tight över brösten fungerar dem hur dåligt klister det än är och om den är större så låter di bara bli att använda den innan så att klistret är som bäst på studenten. Jag har min vanliga BH-storlek på min! Lycka till 🙂

   Fanny 2013-05-03 08:45:41
   Svara
 • Snyggt!

  Jojo 2013-04-29 18:51:26 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!