BOOKS X 3

När jag var i Filippinerna hann jag läsa tre och en halv bok så jag tänkte skriva lite kort om de tre jag hann läsa klart så att ni som älskar att läsa lika mycket som jag gör kan få lite tips! / When I was in the Philippines I read three and a half book and I’m going to write a little bit about the three I had time to finish reading so that you who love to read as much as I do can get some tips! If you want to read what I thought of the books you can translate the text below with Google Translate.

Syskonmakaren – Denna bok fick jag av mamma i födelsedagspresent och jag trodde att det skulle vara en sådan bok som man tycker är bra och gärna läser men som man inte riktigt fastnar i och sträckläser. Men jag hade fel. Jag läser ganska långsamt men denna läste jag ut på nästan en dag och ville verkligen inte lägga den ifrån mig. Hade det gått hade jag nog tagit med den in i duschen! Jag vet inte vad det var för den var inte sådär överdrivet fantastisk men det var fart i den och intressanta karaktärer så man ville bara läsa mer. Den handlar om tre personer som blivit till med hjälp av samma spermadonator och deras historier som är helt olika och hur de tillslut binds ihop.

Safe Haven – Jag kan alla Nicolas Sparks filmer utantill (förutom Dear John som jag blev väldigt besviken på) men det är bara The Last Song jag har läst och den älskade jag så jag tänkte att det säkert fanns mycket för mig att upptäcka hos denna författare. När jag öppnade pärmarna på Safe Haven hade jag väldigt höga förväntningar men trodde ganska snabbt att jag skulle bli besviken. Men 50 sidor in och senare när man förstår var boken EGENTLIGEN handlar om (för det framgår inte i beskrivningen) så blir man helt fast. Jag tycker att denna bok var fantastiskt bra, en av de bästa jag läst och jag blev så himla besviken när jag läste att Sverige beslutat att inte visa filmen på bio som släpptes i USA nu i Februari. Men jag får helt enkelt hålla mig tills den släpps på DVD. Huvudpersonerna spelas av två av mina favoritskådespelare och av det jag kan utläsa av trailern tror jag inte att jag blir besviken!

The Notebook – Jag antar att alla redan har sett den här filmen så jag behöver nog inte berätta om handlingen. Boken var bra men eftersom att jag har sett filmen minst 20 gånger och kan historien så fastnade jag inte på samma sätt hela boken igenom som jag säkert hade gjort annars. Boken är ganska kort och jag blev lite besviken när jag upptäckte att den första halvan av filmen (när de är unga) var sammanfattat på en enda liten ynka sida i boken. Boken utspelar sig alltså bara när de träffas igen som äldre och när de är gamla. Jag tycker att det är kul att ha läst boken bakom en av mina favoritfilmer men för första gången måste jag nog säga att filmen är bättre än boken, även om boken också är väldigt bra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Vet du när Safe Haven kommer släppas i Sverige då på DVD, eftersom den inte kommer på bio?! den verkar jätte bra!!

    Jossan 2013-04-22 21:51:08
    Svara
  • The notebook :X

    www.facebook.com/GloriaAgostina

    www.gloria-agostina.com

    anna 2013-04-22 17:07:16
    Svara
  • Är ”safe heaven” på engelska eller? 🙂

    Sofia 2013-04-21 21:12:44 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
    • Svar på Sofias kommentar.

      Ja jag läste den på engelska men jag har för mig att den fanns att köpa på svenska också, men jag kan ha fel!

      Fanny 2013-04-21 22:24:08
      Svara
  • Du får gärna göra sånna här inkägg oftare!

    Louise 2013-04-21 19:39:22
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!