ON OUR WAY!

Om allt har gått som det ska sitter vi nu på Amsterdams flygplats och väntar på nästa flyg till Kina. Resan dit är superlång, ett och ett halvt dygn med massa mellanlandningar men hem är det så gott som raka vägen. Bättre så än tvärt om! Så jag har tidsinställt inlägg åt er under de dagarna jag kommer resa och så bloggar jag ”live” när jag kommer fram till Boracay sedan. Ha en riktigt bra påsk alla fina läsare!

If everything has gone as it should, we’re at the Amsterdam airport right now, waiting for our next flight to China. The journey there is super long, one and a half days with mass stopovers but home is just two flights. Better that than the other way around! So I’ve timed posts for you during the days I will travel and then I’ll blog ”live” when I get to Boracay. Have a great Easter all off my lovely readers!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!