JUST NU:

Jag sitter och svarar på mail, förbereder lite inlägg och fixar annat inför resan! Enligt informationen jag fått ska det finnas Internet på båda ställena jag ska bo på i Filippinerna så jag hoppas på att kunna blogga bra därifrån. Senare ska jag iväg och hämta upp ett paket med en massa böcker jag har beställt också, jag längtar efter att få läsa en massa!

I’m sitting here responding to emails, preparing some posts and other before the trip! According to the information I received, there will be WiFi in both places I’ll stay in the Philippines so I hope to be blogging from there. Later, I’m off to pick up a package with a lot of books I’ve ordered, I can’t wait to read a lot!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Jäkligt häftigt block och mobilskal, vart är det ifrån? 🙂 Väldigt fin stil på bloggen!

  Emma 2013-04-01 17:39:02 http://emmahellgrens.blogg.se
  Svara
 • Åå vad har du beställt för böcker?

  Johanna 2013-03-30 16:18:13
  Svara
 • Vad kul! Och fin bild förresten;)

  Jojo 2013-03-30 08:26:51 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Vilket fint block! Vart har du köpt de? 🙂

  Sofia 2013-03-29 20:26:23 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej Fanny!

  Jag ska snart börja med UF och jag vet att du har drivit ett Uf företag. Så jag undrar om du kanske kan ge några tips som kan var värt att tänka på?
  Vi ska bilda ska bilda grupper nu och jag har lite ångest över det. Några som jag pratat om att bilda grupp med har bildat sin egen grupp utan mig. Lite surt att få reda på det när jag tänkte förslå att vi skulle bilda en grupp. Så nu har jag ångest och mår väldigt dåligt. Har du något tips?

  Tack på förhand! Älskar din blogg!

  maja 2013-03-29 18:44:12
  Svara
 • Vore väldigt roligt om du gjorde ett bokinlägg, älskar själv att läsa böcker så det är alltid roligt med lite nya tips!

  Elin 2013-03-29 18:37:43
  Svara
 • Fint mobilskal! Vart hittar man det?

  M. 2013-03-29 17:07:24
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!