VERONICA MARS

God kväll! Nu kom jag precis hem ifrån jobbet och ska äta god middag med Jesper. Sedan ska jag ha ett Veronica Mars-marathon med mig själv eftersom att jag är ledig imorgon. Så himla mysigt! Jag hade aldrig brytt mig om serien förut men sedan när all hysteri kring att det ska bli film kom så tänkte jag att jag skulle ge den en chans och nu är jag, ja, besatt. Så himla bra! Mest fast är jag vid Veronica och Logan-relationen, de måste verkligen vara det bästa serieparet någonsin. Det känns som att jag har sett alla serier som någonsin gjorts (nästan i alla fall) och så hade jag missat den bästa. Nej, nu ska vi äta!

Good evening! I just got home from work and are going to eat dinner with Jesper. Then I’ll have a Veronica Mars-marathon with myself because I’m free from work tomorrow. So cozy! I had never bothered about  Veronica Mars before, but then when all the hysteria around the movie started I thought I’d give it a chance and now I’m, well, obsessed. It’s so good! I’m most obsessed with the Veronica and Logan-relationship, they must be the best series-couple ever. No, time for dinner!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Har sett hela serien två gången, 1a gången blev jag typ kär i en väst hon hade med pälskrage, förstå lyckan när jag hittade en nästan likadan bara någon vecka senare p åstan haha 😛

  ebba 2013-03-28 19:11:19 http://www.trendbyebba.blogg.se
  Svara
 • Den serien är så himla bra! Blev dock lite besviken på slutet, så blir jätteglad om det kommer en film!

  Louise 2013-03-27 17:48:58
  Svara
 • Oj, en serie jag kanske har missat då :-p

  Sofia 2013-03-27 16:32:21 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vad kul!

  Jojo 2013-03-27 12:18:31 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • asså tror lätt inte att du har sett nästan alla serier som finns fan vilket ljug.

  happ 2013-03-27 12:05:48
  Svara
 • Själv blev jag inte bara förälskad i serien utan i hennes väska och gick ut och köpte något liknande. Har den fortfarande!

  Anneli 2013-03-27 06:56:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!