LÖRDAGSSOL

Godmorgon! Jag hade en jättebra dag på stan med Emelie igår. Vi njöt av solen och provade fina vårkläder. De två sötisarna på mittenbilden ovan fick följa med mig hem! Idag jobbar jag igen men lever fullt ut på att om exakt en vecka sitter jag på ett flygplan någonstans mellan Sverige och Filippinerna. Jag tror att jag ska hämta ner resväskorna och börja packa lite smått ikväll. Jag packar alltid först för mycket och sedan för lite så jag brukar dra ut packningen på en vecka så att jag hinner göra om det tillräckligt många gånger för att det ska bli bra… Haha.

Good morning! I had a great day in town with Emelie yesterday. We enjoyed the sun and tryed on nice spring clothes. The two beauties on the picture above did come home with me! Today I’m working again but what keeps me going right now is that in exactly one week I’m sitting on a plane somewhere between Sweden and the Philippines. I think I’ll get the suitcases and start packing a little bit tonight. I always pack too much at first and then too little so I usually do it over and over during a week so that I have time to do it right … Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!