GOOD MORNING SATURDAY

Godmorgon alla läsare! Jag kommer inte ihåg sist jag sov såhär länge men oj vad det var välbehövligt. Igår jobbade jag hela dagen och på kvällen kom Emelie hit och vi gick ut och firade hennes födelsedag. Idag har jag ledigt så nu ska vi slänga i oss lite frukost och hinna med en runda och lunch på stan innan Emelies tåg går hem. Sedan ikväll ska jag laga mat till min fina pojkvän och mysa! Jag har med mig kameran under dagen så förhoppningsvis får ni massa bilder sen.

Good morning all my readers! I can’t remember the last time I slept this long time but oh, it was much needed. Yesterday I worked all day and in the evening Emelie came here and we went out to celebrated her birthday. Today I’m off work so now we’ll eat some breakfast and and than take a round and lunch in town before Emelie is going home. Then tonight I’ll cook for my wonderful boyfriend and just take it easy! I have my camera with me during the day so hopefully you will have lots of pictures later.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!