BACK BLACK

Godmorgon! Jag tog en liten bloggpaus igår. Jag hade äntligen en ledig dag och var helt genomförkyld så jag unnade mig en hel dag på soffan med litervis av te och blåbärskräm. Precis vad jag behövde! Idag är jag i alla fall back on track på både blogg- och jobbfronten. Nu måste jag springa, men jag har tidsinställt inlägg åt er! / Good morning! I took a small blogging -break yesterday. I finally had a day off and I have the worst cold so I allowed myself to spend the whole day on the couch with lots of tea and blueberry cream. Just what I needed! Today I’m back on track on both blog and work. Now I have to run, but I’ve timed post for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!