MORE STRIPES

Jag bara måste visa er min nya randiga godbit från Missguided. Den är så fin! Jag älskar ju shortsdressar och jag älskar ränder så denna får två stora plus! Längtar efter att få bära den till bara ben men jag kommer använda den med strumpbyxor också. Nu åker jag till jobbet (igen). Lediga dagar känns lite som nålen i höstacken just nu men snart blir det två veckor med bara lediga dagar, uuuunderbart!

I just have to show you my new striped beauty from Missguided. It’s so nice! I love playsuits and I love stripes so this one gets two big pluses! I’m longing to wear it with bare legs but I will use it with tights too. Now I’m off to work (again). Days off feels a bit like the needle in the haystack right now but soon I will have two weeks with only days off, woooonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så sjukt snygg klänning Fanny!!! 😀

  Matilda 2013-03-19 22:27:00 http://thisismatilda.se
  Svara
 • Måste bara fråga en sak som jag skulle bli glad om du svarade på 🙂 Jag har också hittat lite jag skulle vilja ha därifrån men hur är de med leverans? Upplevde du att de var snabba och/eller om det var dyrt med frakt? Kram Lisa

  Lisa J 2013-03-19 21:49:30
  Svara
 • Snygg 😉

  Sofia 2013-03-19 14:37:57 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!