IT GOES ON AND ON

Godmorgon! Jag ligger i soffan med en lyxig frukost. Jag och Jesper var och stooorstorhandlade igår så vi har en massa gott i kylskåpet. Nu behöver vi inte handla mer innan resan, så himla skönt att ha allt klart! Idag står jobb på schemat som vanligt nu för tiden. Jag jobbar som sagt en massa extra inför resan så jag kommer inte alltid vara såhär tråkig, haha. Nej, nu ska jag göra något roligt med mitt hår!

Good morning! I’m lying on the couch eating a luxurious breakfast. Me and Jesper went grocerieshopping yesterday, so we have a lot of tasty food in the fridge. Now we wont need to buy more before the trip, It’s so nice to have everything done! Today I have work on my schedule as usual nowadays. I work as I said a lot of extra shifts before the trip so I will not always be this boring, haha. No, now I’m going to do something fun with my hair!

Ps. Vinnaren i tävlingen med Fashionstore blev Maria och jag har kontaktat dig via mail! För er andra så får ni en rabattkod på 15% (på alla accessoarer) som gäller fram till 13/4. Koden är: QJLNU667. Så passa på att köpa drömklockan eller ett par nya Ray-Bans till sommaren!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!