COMING SOON…

Ni är många som frågar om bilder/video från vår lägenhet och jag vet att jag lovade er det till Januari men eftersom att allt inte är klart än så har jag skjutit upp det. Men nu struntar jag i alla fall i det sista som ska fixas och visar er ändå, det är bara lite grejer som jag har beställt som jag vill få hem först men sedan ska ni få både bilder och video, promise! ♥

Many of you ask about pictures/video from our apartment and I know I promised you it in January, but since everything is not ready yet I’ve postponed it. But now I do not care about the last details to be fixed so I’ll show you anyway. It’s just some stuff that I have ordered that I want to get at first but then you’ll get both pictures and a video, promise! ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!