WISHLIST FOR SPRING

wishlist

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

I vår vill jag ha ett kostymset i en härlig pastellfärg, superenkla, svarta sandaletter med en lagom hög klack, massor av enkla sommarklänningar i pastellfärger, mer randigt, denna FANTASTISKA vita jacka, vita kostymbyxor i storlek större, ett magkort, helvitt linne, ett statement halsband och ett ljusrosa lack från Essie.

This spring I want a costume set in a lovely pastel color, super simple, black sandals with high heels, lots of simple summer dresses in pastel colors, more stripes, this AMAZING white jacket, white pants in size large, a short, all white top, a statement necklace and pink nail polish from Essie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!