WINDOW

När jag var liten och kom till mormor och morfars lägenhet här i Vasastan i Stockholm så brukade jag sitta i deras stora sekelskiftesfönster och titta ner på alla bilar och människor på gatan. Jag tyckte att det var så himla mysigt av någon anledning. Nu har jag mitt eget sekelskiftesfönster i Vasastan att sitta i och titta ner på alla människor och bilar. Vissa saker växer man aldrig ifrån. Nu drar jag till jobbet för en heldag. Solsken, helgglada kunder och tusentals tulpaner och andra vårblommor = Glad Fanny!

When I was little and came to Grandma and Grandpa’s apartment here in Vasastan in Stockholm I used to sit in their large heirloom windows and look down at all the cars and people on the street. I thought it was so amazingly cozy for some reason. Now I have my own heirloom window in Vasastan to sit in and look down at all the people and cars. Some things you never grow up from. Anyway, I’m off to work for a full day. Sunshine, weekend-happy customers and thousands of tulips and other spring flowers = Happy Fanny!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!