OLD FAV

I brist på andra bilder att publicera (efter en lång arbetsdag och med kolmörker ute) så bjuder jag på denna gamla lite lördags-inspirerade outfiten från förra sommaren. Det är någonting med den här outfiten som jag gillar, så kommer jag ihåg att jag var så himla glad den här dagen också. Det var bara några dagar efter studenten och vi var på väg till min favoritrestaurang (för sista gången, den har stängt nu) för att äta middag, jag var nykär och morgonen efter skulle jag ta tåget ner till Västkusten för att stanna så gott som hela sommaren. Så himla skönt! Jag blir nästan avundsjuk på mig själv, haha. Nu är Jesper ute och köper middag till oss och sedan blir det filmmarathon. Myspys!

In the absence of other photos to publish (after a long workday and it’s very dark outside), I’ll publish this old Saturday-inspired outfit from last summer. There is something about this outfit that I really like, and I remember that I was so happy that day too. It was only a few days after graduation and we were on our way to my favorite restaurant (for the last time, it has been closed now) to eat dinner, I was in love and the next morning I would take the train down to the West Coast to stay the entire summer. So nice! I’m almost jealous of myself, haha. Now Jesper is out buying dinner for us and then a movie marathon is on my schedule! Cozyyyy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag gillar verkligen kombinationen lång, transperant kjol över byxor/leggings i samma färg. Tror nästan jag skall köra på det någon gång själv =)

  //Emma Hå

  Emma Hå | shoes and beyond 2013-03-18 17:12:36 http://emmahas.se
  Svara
 • Supersnyggt som vanligt 🙂

  Sofia 2013-03-17 18:18:43 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • You look so great! I envy you, too 😉

  Camilla - Scent of Fashion 2013-03-17 14:50:34 http://scentoffashion.dk
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!