BEAUTIFUL NIGHT

Det var en så himla fin kväll igår, men SVINKALL. Är lite trött på minusgrader, tjocka jackor och halsdukar nu. Nu befinner jag mig i alla fall på jobbet (som vanligt, haha). Nej det är ju inte min jobbardag egentligen men jag fick åka in extra då det var så mycket att göra vilket är jättekul. Nu har jag bara slängt i mig lite Pasta Carbonara från igår kväll och ska kasta mig ut i kassan igen. Vi hörs när jag slutat! / It was such a beautiful evening yesterday, but SO DAMN COLD. I’m a bit tired of freezing temperatures, thick jackets and scarves now. Anyway, I’m at work now (as usual, haha​​). It’s not really my workingday but I had to come in extra because there was so much to do, which is great. Now I just ate some pasta carbonara from last night and are about to go back out to the store again. Talk to you when I’m done here!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!