DARK

Skinnjacka: Issue 3.1, Linne: Gina Tricot, Byxor: H&M, Väska: Zara

Leather jacket: Issue 3.1, Top: Gina Tricot, Pants: H&M, Bag: Zara

Idag kände jag för att vara enkelt klädd så jag la fokus på håret istället och piggade upp lite med en silvrig väska. Jesper kom hem när det var ungefär 1 minut och 10 sekunder kvar av något slags ljus så vi bara rusade ut på gatan och tog dessa bilder. Det är därför de är lite suddiga och konstiga, haha. Men men! Nu ska vi iväg och handla lite middag och sedan blir det kvällsmys.

Today I felt like being dressed simple so I put the focus on my hair instead and cheered it up a bit with a silver bag. Jesper came home when it was about 1 minute and 10 seconds left of some kind of light outside so we just rushed out to the street and took these pictures. That is why they are a bit blurry and weird, haha. Now we are going to buy some dinner and then just take it easy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!