BLOPPIS/JAG SÄLJER MIN STUDENTKLÄNNING

Det är många som har mailat och frågat om de får köpa min studentklänning och jag kom fram till ”varför inte?”. Jag älskar den och tycker fortfarande att den är så himla fin men det är ju en typisk studentklänning så det är ju bara kul om någon annan kan ha en lika underbar dag i den som jag hade. Men eftersom att ni är så många som har mailat så får vi köra ett bloppis-inlägg så det inte blir orättvist. För er som inte vet hur det går till så kommer jag hela tiden uppdatera det här inlägget med det högsta budet (kommer stå med röd text) och om ni själva vill lägga ett bud så mailar ni det tillsammans med ert namn till [email protected]. Jag vill bara ha riktiga och seriösa bud så om ni inte är säkra på att ni kan betala det ni budar, avvakta tills ni är det. Är det något ni undrar om klänningen som inte står nedanför bilderna så är det också bara att maila. Budgivningen avslutas på söndag klockan 20.00.

I’m not translating this post because it’s just relevant to my swedish readers. 

Utgångspris: 250 kronor (exkl. frakt)
Storlek: Står att det är en M men den är liten i storleken och väldigt stretchig så jag skulle säga att det är både en S och en M beroende på hur man vill att den ska sitta. Jag har vanligtvis S i klänningar.
Info: Från Asos, använd en gång men ser oanvänd ut (hur jag nu lyckades med det).

Det högsta budet ligger just nu på 550 kronor av Julia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • är den såld??? tacksam för svar på mail!!:)

  Julia 2013-08-30 14:36:05
  Svara
 • Jag säljer EXAKT samma klänning i stl. s. Köpte med både silvriga paljetter och vita paljetter (alltså en helvit, en som är likadan som den på bilden). Endast den vita är använd, en enda gång. Kontakta [email protected] vid intresse!

  Anna 2013-03-29 14:24:35
  Svara
 • Angående det Mikaela sa måste jag påpeka att det är faktiskt det kameror och bilder är till för.

  Emma 2013-03-16 23:54:23
  Svara
 • Snygg! 😉

  Sofia 2013-03-14 20:57:50 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Vill inte låta negativ, tycker det är jätte fint av dig att sälja den till någon annan som kan ha nytta av den. Men vill inte du ha klänningen när du blir äldre och tänka att du tog studenten i den? Kanske bara är jag som tänker så iof, men jag skulle villat spara min för mina barn att se i framtiden.

  Mikaela 2013-03-14 18:21:05
  Svara
 • Snygg!

  Jojo 2013-03-14 13:44:18 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!