DAY AND NIGHT: SKINNBYXOR

dayandnight

Dags för ett Day and Night-inlägg igen, denna gången med skinnbyxor. På dagen matchar jag dem helst med allt i storlek större. En större skjorta, stickad tröja eller t-shirt, en stor väska som rymmer det mesta och ett par klumpigare skor, med eller utan klack. På kvällen toppar jag dem sedan med en överdel som är riktigt partyaktig (Läs: Paljetter, glitter eller metallic), byter den stora väskan mot en clutch och sätter på mig ett par nättare klackar som pumps eller sandaletter. Lite smycken på det och du har en partyoutfit med alla rätt!

Time for a Day and Night-post again, this time with leather pants. During the day I match them with everything in size bigger. A larger shirt, sweater or t-shirt, a big bag that can hold everything and a couple of chunky shoes, with or without heels. In the evening I match them with a top that are real party-like (read: sequins, glitter or metallic), replacing the large bag with a clutch and put on a pair of neater heels like pumps or sandals. Some jewelry on this and you have a party outfit with five of five points!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!