I LOVE STRIPES

Jag hann ta outfitbilder när jag var ute i morse! Jag har som sagt på mig mina nya, randiga byxor från H&M idag. Jag älskar dem verkligen! Så löjligt sköna och snygga. Känner på mig att detta kommer bli en riktigt sommar-favorit. Jag har tidsinställt hela outfiten till senare. Nej, nu måste jag hinna svara på några mail innan min lunch-rast är slut. Vi hörs senare!

I managed to take outfit pictures when I was out this morning! I’m, as I said before, wearing my new, striped pants from H&M today. I really love them! So ridiculously comfortable and stylish. I have a feeling that this will be one of my summer favorites. I’ve timed the whole outfit for later. No, now I have time to answer some emails before my lunch break is over. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!