HEY THUESDAY

Godmorgon! Jag börjar bli van vid att solen skiner nu, snacka om bortskämd! Nu hoppas jag på lite varmare temperaturer också så att man på riktigt kan känna att våren är påväg. Veckorna går så himla snabbt nu, hipps vipps så är det tisdag igen vilket som sagt är som min fredag eftersom att jag alltid är ledig onsdag, torsdag, fredag. Så nu ska jag ut och springa några ärenden, sedan bär det av till jobbet och ikväll blir det ”fredagsmys”! Haha. Jag ska försöka hinna ta outfitbilder också. Jag har på mig mina nya, randiga byxor idag!

Good morning! I’m starting to get used to the sunshine, really spoiled! Now I’m just hoping for some warmer temperatures as well so that it can feel that spring is on it’s way for real. The weeks pass by very fast now, It’s already Tuesday again, which as I said before is like my Friday because I’m always free from work Wednesday, Thursday, Friday. So now I’m going out to run some errands, then I’m off to work and tonight will be a cozy ”friday night”! Haha. I’ll try to make time for some outfitpics as well. I’m wearing my new, striped pants today!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!