FAVORITER JUST NU

Just nu: Har min mobil den snyggaste vårjackan från Ordning och Reda som jag fick av lillebror i födelsedagspresent, älskar jag min hårring och min nya mascara från IsaDora. Jag smörjer in händerna efter långa arbetstimmar med jord och papper som torkar ut med Sebamed hand and nail cream, jag har börjat få användning för mina nya solglasögon från Ray-Ban, jag äter massa kiwi och fyller helst mina vaser med romantisk Brudslöja.

Right now: My mobile has the neatest spring coat from Ordning och Reda that I got from my little brother for my birthday, I love my ner hairring and my new mascara from IsaDora. I rub my hands after long hours of work with soil and paper that dries them out with Sebamed Hand and nail cream, I’ve started to use my new sunglasses from Ray-Ban, I eat a lot of kiwi and fill my vases with romantic Gypsophila

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!