MOBILBILDER

Härom dagen gick jag igenom alla bilder på min mobil och det är sjukt hur mycket man har sitt liv sparat där. Bilderna man tar med kameran laddas in i datorn, rensas ut, läggs i mappar och uppmärksammas. Bilderna i mobilen är spontana och tagna vid tillfällen som man helt glömt bort. Man tar suddiga bilder när man är ute och festar, fotar toppen man provar i provrummet för att sedan rådfråga någon, man fotar en rolig skylt man ser eller något fint man går förbi på gatan. Här är ett litet urval av mina senaste år genom min mobil!

The other day I went through all the pictures in my phone and it’s crazy how much of my life I have saved in there. The pictures you take with the camera get loaded into the computer, sorted out, placed in folders and get attention. The images in your phone is spontaneous and taken at times that you have completely forgotten about. You take blurry pictures when you’re out partying, shooting tops in the trying room to ask someone’s opinion, you’re shooting a funny sign you see or something nice when passing on the street. Here is a small selection of my last few years through my phone!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!