HEART OF FEATHERS

Hur skulle jag ha en chans att motstå denna fjädriga sötsak när jag hittade den på väggen på jobbet igår? Jag hade inte ens chans! Den fick följa med hem på en gång. Jag har inte bestämt om jag ska ha den hängandes såhär på en dörr eller om jag ska sätta upp den på väggen än, jag får känna efter lite först. Men vad jag än gör med den kommer den vara underbar!

How could I have a chance to resist this feathery sweet thing when I found it hanging on the wall at work yesterday? I didn’t even have a chance! It had to come home with me at once. I haven’t decided if I’ll have it hanging like this on a door or if I should put it up on the wall yet, I will have to try both. But whatever I do with it, it will be wonderful!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!