DAGS FÖR TÄVLING IGEN!

andwhat

Dags för tävling igen! Denna gången kan ni vinna ett presentkort hos Andwhatelseisthere med ett värde på $50. Allt ni behöver göra är att gilla deras Facebook-sida HÄR och sedan kommentera på deras Facebook-wall vilket ditt favoritplagg är, vinnaren publiceras på deras Facebook om en vecka! Ni får även 10% rabatt om ni anger koden ”FANNY10” vid check out.

Time for a giveaway again! This time you can win a gift card from Andwhatelseisthere with a value of $ 50. All you have to do is like their Facebook page HERE and then leave comment on their Facebook wall what your favorite item are, the winner will be published on their Facebook in about a week! You also get 10% off if you enter the code ”FANNY10” at check out.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!