THE NOTEBOOK-NIGHT

Godmorgon! Igår såg vi som sagt The Notebook. Det måste ju verkligen vara en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts. Även om man har sett den 35 gånger så är det fortfarande så himla bra. Jag funderar på att köpa boken och läsa i Filippinerna! Någon som har läst den? Är den bra? Nu ska jag iväg till jobbet och senare i kväll blir det middag med Jespers föräldrar som är och hälsar på hemma hos Maria och Fredrik. Det ska bli så himla kul och mysigt! Nej, nu ska jag börja röra på mig. Jag ska hinna fota vad jag tänker ha på mig i kväll medan solen är uppe också 🙂

Good morning! Yesterday we saw The Notebook as I said. It must certainly be one of the best films ever made. Even if you’ve seen it 35 times before, it is still so amazing. I’m looking to buy the book and read in the Philippines! Anyone who has read it? Is it good? Now I’m off to work and later in the evening there will be dinner with Jesper’s parents who is visiting at the home of Maria and Fredrik. It will be so much fun! No, now I’ll get moving. I’ll shoot what I intend to wear this evening while the sun is up too 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • RÖSTA är ni gulliga http://www.nkavmig.se/board/777/

  Jessica 2013-03-10 16:16:44
  Svara
 • Boken är bättre! Annat upplägg som tidigare sagt, men det gör endast att man upplever den fantastiska historien ur ännu ett perspektiv 🙂

  Nathalie 2013-03-09 19:13:29
  Svara
 • Åh vad jag älskar den filmen! Man kan ju verkligen se den hur många gånger som helst! 🙂 Boken är inte alls som filmen, historien är såklart samma, men jag blev väldigt besviken för jag trodde den skulle vara mycket bättre. Det är väl så det går när man ser filmen först, men helt läsvärd är den nog ändå. 😀

  Jenny 2013-03-09 18:09:49
  Svara
 • Boken är helt underbar! Den har lite konstigt upplägg, inte alls som filmen men den är helt klart värd att läsa 🙂
  kram

  Felicia 2013-03-09 16:09:27 http://gullstrandfelicia.blogg.se/
  Svara
 • Åh! Jag älskar också den filmen. Pojkvännen visste att den är min favorit så jag fick den i julklapp på blu-ray 😀

  Sofia 2013-03-09 14:31:47 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Boken är skitbra! Jag har läst den och sett filmen också. Men så sjukt värt att läsa den 🙂 Den rekomenderas starkt 🙂

  Anna 2013-03-09 12:27:44
  Svara
 • Jag har läst den och det är en jättefin bok, men inte särskilt lik filmen så du är beredd och inte blir besviken 🙂

  bella 2013-03-09 09:41:06
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!