SUNRISE, SUNRISE

Godmorgon fredag! Det är löjligt hur glad jag blir bara solen skiner på morgonen, speciellt när det är fredag också. Även om fredag för mig är som vanliga personers söndagar då min arbetsvecka börjar på lördag så älskar jag dem ändå. Jag ska strax springa ner till 7-eleven och köpa lite frukost då både mjölk och bröd var slut här hemma, sedan får jag se vad jag gör av dagen!

Good morning friday! It’s ridiculous how excited I get if just the sun shines in the morning, especially when it’s Friday too. Although Friday for me is like sunday for ordinary persons because my work week starts on Saturday, I love Friday anyway. I’m just about to run down to 7-Eleven and buy some breakfast because we were out of both milk and bread at home, then I’ll see what I’ll do with this day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!