FRIDAY

En bild på mig och mina favvotjejer på min 20-årsdag / A picture of me and my favourite girls at my birthday

God kväll! Hoppas att ni har haft en riktigt bra fredag och ser fram emot helg. Jag jobbar som sagt hela helgen men jag har mycket kul som händer ändå så jag är superglad och har fredagskänslor! Ikväll blir det superdupermys med min boyfriend. Vi har köpt hem thaimat och ska se på The Notebook (efter ett halvårs tjat från min sida). Let the night begin!

Good evening! Hope you’ve all had a really good Friday and are looking forward to the weekend. I work all weekend like I said but I have a lot of fun going on anyway so I’m super happy and have the Friday feeling! Tonight is a cozy night in with my boyfriend. We bought Thai food and are going to watch The Notebook (after half a year of persuasion on my part). Let the night begin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!