LATE UPDATE

Hej på er mina fina och förlåt för sen uppis idag! Jag och mamma har sprungit runt i solskenet på stan hela tiden och tittat på lite lampor och tallrikar vår lägenhet, tagit en långlunch osv. Jag invigde mina nya, gröna byxor också och jag älskar dem verkligen. Ni får outfitbilder senare! Nu står lite bloggjobb på schemat och det ska bli så himla kul. Har en massa nya bilder att fixa med, en stor kopp te bredvid mig och de sista solstrålarna letar sig in i mitt kök. Våren är på väg och den har lite energi till mig med sig!

Hello my finest and sorry for late update today! Me and my mom have been running around in the sunshine in town all day looking at lamps and plates for our apartment, took a long lunch and so on. I inaugurated my new green pants too and I love them so much. I’ll publish outfit pictures later! Now it’s time for some blog-work and it will be so much fun. I have a bunch of new images to fix with, a big cup of tea beside me and the last rays of the sun finds it’s way into my kitchen. Spring is coming and it has little energy to me with it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!