INSTAWEEK

Fannystaaf @ Instagram

1. Påsk på jobbet, 2. Vad jag lever på, 3. Undrar lite över vad vår Azalea gör utspridd på gatan nedanför fönstret, 4. Lite smycken, 5. Mina nya örhängen, 6. Träffade Dan över en lunch för första gången på många år!

1. Easter at work, 2. What keeps me going, 3. Wondering why our Azalea is scattered on the street below our window, 4. Some jewelry, 5. My new pair of earrings, 6. Had lunch with my friend Dan får the first time in years! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • jag blir så fruktansvärt avundsjuk på alla dina resor och kläder du köper hela tiden, hur har du råd med allt? Pengar verkligen tips pga. att jag ska resa till usa i sommar. Har prövat loppis på tradera mm. men mina produkter säljs aldrig, känns som man behöver vara ”känd” för att få kläderna sålda dessutom arbetar jag också förut men känns inte som det räcker till, har du tips på hur man kan få ihop pengar? Eller tips hur man kan sälja sina kläder på ett bra effektivt sätt?

  Kramar 18 årig tjej! 🙂
  Tack för en inspirerande blogg!

  Yasmine 2013-03-17 19:03:44
  Svara
 • Tjabba!
  Varifrån kommer din snygga studentklänning ifrån som du hade förra året? (:

  Elina 2013-03-06 20:02:10
  Svara
 • åh vad heter appen du har för resorna?

  tilda 2013-03-06 19:54:33
  Svara
 • Fina bilder! 🙂

  Sofia 2013-03-06 19:17:53 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!