HÅRPRODUKTERNA JAG ANVÄNDER

Ni frågar ofta om mitt hår och det känns som att jag svarar på frågor om det hela tiden men det blir så utspritt och rörigt så nu tänkte jag att jag skulle göra ett samlat inlägg med alla produkter jag använder i mitt hår. Ingen av dessa använder jag dagligen då jag egentligen inte är ett stort fan av hår-produkter men här är dessa jag i alla fall har i hyllan och använder då och då!

1. När jag har lockat håret eller satt upp det i någon slags frisyr så förstärker jag hållbarheten med Redkens hårspray.

2. Då och då lägger jag en hårinpackning och då använder jag Aussie’s ”3 minute miracle” som är både prisvärd, snabb och riktigt bra.

3. Jag tvättar håret med TRESémme’s shampoo och balsam var tredje dag. Helt klart bästa shampoot!

4. Ibland när jag ska göra något speciellt så har jag i lite stylingspray från Sebastian i håret innan jag fönar det. Det gör håret lite mer följsamt och lättstylat.

5. När håret känns smutsigt och jag inte hinner tvätta det så använder jag Batistes torrchampoo som både gör så att det känns fräschare och ger det mer volym.

6. På sommaren när jag vill ha lite saltvatten-strävt hår och få fram lite vågor använder jag Björn Axén’s saltvattenspray.

7. Så ofta jag kommer ihåg använder jag Orofluids hårolja i topparna vilket gör att håret känns mycket fräschare och helare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!