MÅNADENS BÄSTA KÖP, FEBRUARI 2013

Månadens bästa köp får bli dessa skor från Bianco då jag tror att de kommer bli otroligt mycket använda i sommar plus att de helt klart är snyggast på skohyllan just nu och har därför fått en plats på hedershyllan med mina andra favoriter, haha. Dessa snyggingar lyckas även klämma in två trender i en sko: svartvitt och gladiatorinspirerat. I love it!

My best buy in February has to be these shoes from Bianco because I think they will be used really much this summer plus they clearly are the hottest pair on my shoe rack right now and has been given a place of honor on the shelf with my other favorites, haha. These hotties also succeeded to squeeze in two trends in one shoe: Black and white and gladiator inspired. I love it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!