MIN MORGON // SNEAK PEEKS FRÅN VÅRT KÖK

Godmorgon! Idag är det måndag vilket innebär jobbdag. Jag har jobbat hela helgen också även fast det inte var min helg egentligen men jag försöker samla in alla extratimmar jag kan eftersom att jag missar så mycket när vi är i Filippinerna (längtar som en galning nu!). Så jag ska strax göra mig i ordning och åka iväg. Jag hoppas på att det kommer varor idag som jag kan plocka upp, all påsk har nämligen börjat komma och det känns så underbart vårigt och härligt.

Good morning! Today is Monday, which means work-day. I’ve been working all weekend too even though it wasn’t my weekend but I’m trying to work all extra hours I can because I’ll miss so much when we are in the Philippines (I long to go there like crazy now). So I’m just about to get ready and go there. I hope that we get a delivery today with Easter-things, it feels so wonderful and spring-like.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!