GREEN LEGS

Efter att jag hade bloggat om dessa byxor för några veckor sedan så kunde jag inte släppa dem, jag tycker att de är så himla fina! Tillslut så beställde jag hem dem men var då helt säker på att det skulle vara fel storlek för att det är så himla svårt med byxor som ska sitta lite större när man inte kan prova. Men nu fick jag hem dem och de satt som en smäck! I’m in love. Ni hittar dem HÄR.

After I blogged about these pants a few weeks ago, I couldn’t stop thinking of them, I think they are so damn beautiful! Eventually I ordered them but was then quite sure they would be the wrong size because it is so difficult with pants that have a looser fit when you can not try them on. But now I when got them they were the perfect size! I’m in love. You can find them HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!