SÖNDAGSINSPIRATION

Källa/Source: Jakandjil

Imorgon är det måndag och ny vecka och jag tyckte att vi alla behövde en liten push i form av en inspirationsbomb så detta är något att starta veckan på! Jag älskar skorna på bild 2. / Tomorrow is Monday and a new week and I thought we all needed a little push in the form of an inspiration-bomb so this is something to start the week with! I love the shoes in picture 2.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ja, bild 2 var min favorit också, även om detta sannerligen var ett inlägg med flera snygga skor. Tveksam dock till om jag skulle trivas i de kloss-klackarna, men kul med lite udda grejer! Kjolen till ser också häftig ut. Vilket märke är det på skorna? Bild 2 alltså?
  Älskar lite unika och personliga saker, försöker göra lite egna kläder ibland men är lite lat ofta….

  Julia 2013-03-04 13:07:50 http://www.shirtbird.se
  Svara
 • Vilka häftiga skor 🙂

  Sofia 2013-03-03 22:24:54 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Jag har jätte svårt att finna mig en stil som passar mig, är väldigt dålig på att matcha rätt saker till rätt smycken och rätt frisyr till kläderna. Liksom ena dagen känner jag för att va sportig, andra mysig luffar stil typ, andra dagen jätte sminkad och fina kläder, och en annan dag typ söt. De är jätte drygt för jag har bara massa kläder som är svåra att matcha med varandra. Jag har liksom olika outfits och dom går inta att matcha om. De är så tråkigt tycker jag. Jag undrar om du har något tips på hur jag skulle kunna förbättra min garderob med lätta saker att matcha och hur man ska matcha så de blir enkelt men snyggt, frö de är de jag har svårt för. Kram

  Victoria 2013-03-03 22:05:51
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!