GOLDEN EARRINGS

Mitt enda secondhandfynd som inte var porslin i onsdags var dessa fina örhängen för 15 kronor. Jag har inte använt örhängen på fyra år och nu är det så ovant så jag tycker att jag är jätteful i det så jag får nog vänja mig lite försiktigt, haha. Dessa tyckte jag i alla fall var så himla fina plus att jag älskar att det är clips eftersom att jag är väldigt nickelallergisk i öronen. Gillar ni dem?

The only thing I bought at the secondhand-stores this Wednesday are these nice earrings for 15 SEK. I have not used earrings in four years and now it’s so strange and I think I’m ugly when I’m wearing them so I’ll have to get used to them gently, haha. But I thought that these are amazingly nice plus I love that it’s clips cause I’m very allergic to nickel in the ears. Do you like them?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!