CURLS

Jag tycker att det är så himla skönt att ha en inbakad fläta då det håller bort allt hår och man slipper fundera på vad man ska göra med det. Just på grund av detta så har jag alltid flätan tills det VERKLIGEN är dags att tvätta håret men då när jag släpper ut den får man alltid så himla fina lockar som jag inte alls vill tvätta bort. Sist detta hände passade jag i alla fall på att fota håret innan jag tvättade det som ett litet hårtips till er!

I think it is so nice to have a baked braid as it keeps away all the hair from my face and you don’t t have to think about what to do with it. Precisely because of this, I always keep the braid until it’s REALLY time to wash my hair but then when I let it out it’s always so damn beautiful and then i don’t want to wash it away. Last time this happened I took some photos at my hair before I washed it as a Hair Tip for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • tänk om man hade haft de svallet, du har så fint hår

  ida 2013-03-03 07:48:10 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
 • Så fint det blir!

  My Fransson 2013-03-02 23:34:57 http:myyfransson.blogg.se
  Svara
 • Så himla fint! Älskar ditt hår 🙂

  Sofia 2013-03-02 22:42:37 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Du har så himla fint hår! Jag brukar sova med inbakade flätor under natten så dagen efter får jag alltid så fina lockar! <3
  När jag läser din blogg blir jag alltid så inspirerad!<3
  Såg du mitt mejl jag skickade förresten:)
  Hälsningar Elin <3

  Elin 2013-03-02 19:20:02
  Svara
 • Hej! Har precis hittat hit och gillar verkligen din blogg 🙂 Och ditt hår! hehe. Du har säkert fått den här frågan förr, men eftersom jag är nybörjare här så undrar jag vad du använder för hårprodukter och hur lyckas du få ditt hår att se så fräscht ut trots att du blekt det? Hoppas på svar. Kram!

  Sara 2013-03-02 18:47:57 http://sarareimhagen.blogg.se
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Hejsan, vad kul att du har hittat hit och gillar den! 🙂 Jag kan faktiskt ta och skriva ett inlägg om det här senare nästa vecka så håll utkik efter det 🙂

   Fanny 2013-03-02 19:03:21
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!