PANTS

Idag har jag letat igenom nästan alla H&M-butiker i hela stan som en galning efter dessa randiga snyggingar i storlek 36. Tillslut hittade jag dem, så himla glad! Förstår att de försvann på en gång i alla butiker för de är så himla snygga och dessutom sköna. Modellen är väldigt vid och väldigt olik mig egentligen men det gör bara att jag gillar dem ännu mer! Det blåmönstrade paret fick hänga med lite spontant.

Today I have been looking through almost all H&M stores all over town for these striped beauties in size 36. Eventually I found them, so happy! I can understand that they disappeared at once in all the stores because they are so amazingly cool and comfortable. The model is very broad and very unlike me, but it really just makes me like them even more! The blue patterned pair I just bought spontaneously.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!