HIGH WALLS

Tröja: Mammas, Skinnjacka: Issue 3.1, Jeans: Denim is dead, Skor: Sarenza, Väska: Choies, Halsband: Parfois

Knitted: Mammas, Leatherjacket: Issue 3.1, Jeans: Denim is dead, Shoes: Sarenza, Bag: Choies, Necklace: Parfois

Godmorgon! Detta var vad jag hade på mig igår när vi åkte runt mellan loppisarna. Jag försov mig på morgonen och slängde bara ner lite grejer i väskan så när vi väl kom fram och jag skulle klä på mig kändes allt fult. Det hela slutade med att jag gav mig på mamma baggage istället… haha. Nu ska jag, mamma och mormor till Falun!

Good morning! This is what I wore yesterday when we went around between the garage sales. I overslept in the morning and just threw some stuff in my bag, so when we arrived and I were about to get dressed everything I had with me felt ugly. It all ended with me attacking moms baggage instead … haha. Now mom, my grandma and I are going to Falun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!