Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

CUPS

När jag var i Falu-butiken idag för att fota till Blomsterriket-bloggen såg jag att dom hade fått in så himla fina koppar som vi inte fått till Rotebro-butiken. Jag funderar på att köpa hem dem och hänga upp på knopparna på min nya tallrikshylla jag fick av mormor och morfar i födelsedagspresent (jag ska visa er den också senare, så himla fin). Vad tror ni, gillar ni dem?

When I was in our store in Falun today to take pictures to the Blomsterriket-blog I saw that they had so cute cups that we don’t have in the store in Rotebro where I work. I’m thinking about buying them and hang them on the buds on my new plate shelf I got from my grandparents for my birthday (I’ll show you that too later, it’s so beautiful). What do you think, do you like them?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!