Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

BLOW ME AWAY

Byxdress: ANDWHATELSEISTHERE, Skinnjacka: Issue 3.1, Skor: Sarenza

Playsuit: ANDWHATELSEISTHERE, Leatherjacket: Issue 3.1, Shoes: Sarenza

Jag höll på att blåsa bort när vi tog dessa bilder men jag ville så gärna visa er min nya byxdress så nu får det bli såhär! Förresten så har ni 10% rabatt på ANDWHATELSEISTHERE om ni anger rabattkoden ”FANNY10” vid check out. / I was about to blow away when we took these photos but I wanted to show you my new playsuit so bad so now it will have to be this way! By the way, you have 10% discount on ANDWHATELSEISTHERE if you enter the discount code ”FANNY10” at check out.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!