LOPPISDAG

God kväll! Hoppas att ni har haft en bra dag, det har jag! Vi har flängt runt på loppisar och inredningsbutiker här i Hedemora till stängning och sedan har vi ätit mormors underbara mat, druckit vin och pratat. Jag har bara köpt några glaskaraffer som jag ska ha som vaser idag men jag har kikat ut lite större grejer som jag ska ringa och diskutera med min man och eventuellt köpa imorgon. Dagens outfit kommer imorgon!

Good evening! I hope you’ve all had a good day, I have! We have been around at garage sales and interior design stores here in Hedemora until everything closed and then we ate my grandmother’s wonderful food, drank wine and talked. I just bought some glass carafes that I will use as vases today but I’ve found more stuff that I will discuss with my boyfriend and possibly buy tomorrow. I’ll publish today’s outfit tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!